Vizija

Naša vizija je postati zanesljiv razvojni partner visoko tehnološkim podjetjem na področju obdelave kovin in nekovin. Prav tako želimo ostati prepoznaven in konkurenčen proizvajalec  elementov, ki se uporabljajo v segmentu opreme za hidravlične oz. pnevmatske sisteme.

 Poslanstvo


Podjetjem iz različnih panog nudimo kvalitetne rešitve na področju obdelave kovin in nekovin. Nudimo usluge struženja in rezkanja ter dodelavo in montažo artiklov različnih velikosti in materialov. V sodelovanju z zunanjimi izvajalci nudimo površinsko obdelavo (klasično cinkanje, debeloslojno cinkanje, eloksacijo, nikljanje, trdo kromanje, brušenje in roliranje, bajcanje, elektropoliranje, črnenje), varjenje, žarjenje ter kaljenje.

V segmentu opreme za hidravlične in pnevmatske sisteme želimo ostati zanesljiv proizvajalec standardnih in nestandardnih elementov.
Politika vodenja kakovosti


Vodstvo podjetja se zavezuje, da bo dolgoročno sledilo viziji in dosegalo postavljene cilje v skladu s strateškimi usmeritvami. Temeljni pogoj za izvajanje naših dejavnosti in njihov razvoj je skrb za zdrav in varen življenjski prostor. Vodstvo si bo prizadevalo, da bo uveljavljalo kulturo družbe, ki temelji na kakovosti, obvladovanju tveganj, varovanju informacij, varnosti in zdravja pri delu zaposlenih, vlaganju v zaposlene, zagotavljanje njihove zavzetosti in njihovega zadovoljstva preko načel usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja. Zavzemali se bomo k nenehnemu izboljševanju.

Politiko vodenja uresničujemo s/z:

-          zavezanostjo na zadovoljstvo kupcev in prilagodljivostjo njihovim zahtevam,

-          sodelovanjem pri razvojnih projektih pri poslovnih partnerjih,

-          stalnim razvojem in iskanjem izboljšav (trajnostni razvoj),

-          zavezanostjo izpolnjevanja zakonskih zahtev,

-          upoštevanjem moralnih načel

-          preprečevanje onasnaževanja,

-          zagotavljanje maksimalne zmogljivosti delovnih procesov s pomočjo energetsko učinkovite sodobne tehnološke opreme,

-          gospodarno ravnanje z energijo in surovinami ter racionalno porabo drugih naravnih virov,

-          sodobno in učinkovito ravnanje z odpadnimi snovmi, ki ne obremenjuje okolja,

-          stalno izboljševanje okoljskih vidikov poslovanja v skladu s smernicami,

-          spremljanje svojih dejavnosti in odziv na vplive ter pobude iz okolja in strani zaposlenih,

-          izpolnjevanje zahtev zakonodaje in predpisov ter drugih zahtev s področja ravnanja z okoljem.

Ker se zavedamo, da so zaposleni ključni del pri uresničevanju politike kakovosti, naša kultura temelji na vlaganju v zaposlene, zagotavljanju njihovega zadovoljstva, zavzetosti k nenehnemu izboljševanju, varovanju zaposlenih, okolja in informacij, kakovosti ter obvladovanju tveganj.

Za povečevanje učinkovitosti ravnanja z okoljem si postavljamo okvirne cilje, ki jih redno vrednotimo, ter načrtujemo in izvajamo programe za njihovo dosego in izboljšanje.

WEBER d.o.o.

Stara Loka 36
4220 Škofja Loka

T: 04 512 09 25
F: 04 512 09 24
E: info@weber.si

Kontaktirajte nas >

Zakaj izbrati nas?

  • Hiter odzivni čas
  • Kratek dobavni rok
  • Visoka prilagodljivost
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke