O nas


Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1989. Ustanovil ga je Jože Weber, ki je tudi stoodstotni lastnik podjetja. Podjetje je nastalo na osnovi obrtniške delavnice, ki jo je Jože Weber ustanovil leta 1977. Proizvodnja se je takrat začela s starimi stružnimi avtomati, sčasoma se je tehnologija menjavala z modernejšo. Danes proizvodni park obsega 30 CNC stružnih avtomatov in štiri CNC obdelovalne centre.

Naš proizvodni program obsega proizvodnjo priključnih elementov, struženje na CNC stružnih avtomatih in obdelavo na CNC obdelovalnih centrih. Proizvajamo različno velike serije velikega števila standardiziranih proizvodov (predvsem priključke za hidravliko), poleg tega pa nudimo izdelavo različnih izdelkov, prilagojenih specifičnim željam naročnikov iz različnih kovin (avtomatsko jeklo, konstrukcijsko jeklo, medenina, nerjavno jeklo, aluminij…).

Na trgu smo konkurenčni s svojo prilagodljivostjo zahtevam kupcev in hitrim odzivnim časom. Pohvalimo se lahko z zadovoljstvom renomiranih kupcev in dolgoletnim sodelovanjem z uspešnimi slovenskimi in tujimi podjetji, ki se ukvarjajo s klimatizacijo in ogrevanjem, ladjedelništvom, avtomobilsko industrijo, hidroelektrarnami, izdelovanjem sesalne tehnike in žag ter servisom za hidravliko. Naši izdelki podjetja se nahajajo v različnih transportnih vozilih (ladjah, tovornjakih) in napravah, v različnih državah od Avstrije in Nemčije do Švedske, Sibirije, Venezuele, Japonske in Kamčatke.Vizitka


Podjetje: WEBER, proizvodnja in trgovina, d.o.o.
Kratki naziv: WEBER d.o.o.
Naslov: Stara Loka 36
Pošta: 4220 Škofja Loka

Telefon: 04 512 09 25
Fax: 04 512 09 24
E-mail: info@weber.si

Za dodatne informacije o naši ponudbi nas kontaktirajte prek spletnega obrazca oz.

WEBER d.o.o.

Stara Loka 36
4220 Škofja Loka

T: 04 512 09 25
F: 04 512 09 24
E: info@weber.si

Kontaktirajte nas >

Zakaj izbrati nas?

  • Hiter odzivni čas
  • Kratek dobavni rok
  • Visoka prilagodljivost
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke